zepelin81 wrote:
Здравейте ,
с въпросното лице Методи Манов се запознах миналата година-горе-долу по това време.Някъде от нета ми попадна информация ,че въпросното сдружение подготвя зарибяване в Рила и реших да се включа както финансово,така и с помощ при зарибяването.Видяхме се ,оставих му 50 лева за рибки от мен и го помолих да ми звънне един телефон като зарибяват да пусна и аз някоя рибка.Е от тогава,, ни вест ,ни кост ''дето се вика.Почти съм сигурен че тези рибки са зарибени,за да се ловят и хапват в последствие-даже и надали ще порастнат.
Доказателство за бракониерските им деяния е и желанието да зарибят Седемте езера и Скакавишка река-и на двете места риболовът е забранен,ама за някои не е .
Идеята на Бат Стан да им се влее нещо в главата ,поне да не ловят над нормата може и да се възприеме от тях ,но само на думи.Дълбокозалегналите бракониерски нрави трудно се изкореняват.
Поздрави
Глей ся, и аз не се съмнявам, че рибките не са пуснати. Тук става въпрос за друго, всеки човек зарибявал с балканска пъстърва знае за къв кеф става въпрос. И да вземеш от някой пари за зарибяване и да не му се обадиш после, говори само по себе си какъв човек е този Манов. Да не говорим, че от всички снимки става ясно с каква цел зарибяват. Аз лично на такъв човек не бих му вливал каквото и да е в главата.